Optagninger og søsætninger

En gang om foråret og to gange om efteråret

Optagninger i 2022

Lørdag 8. okt. fra kl. 8.00: Første bådoptagning *)
Søndag 9. okt. fra kl. 8.00: Første bådoptagning *)
Lørdag 29. okt. fra kl. 8.00: Anden bådoptagning *)
Søndag 30. okt. fra kl. 8.oo: Anden bådoptagning *).

Liste over optagningstidspunkter 29. og 30. oktober.
Hans Lund understreger på det kraftigste, at der kan ske ændringer, så mød op i god tid og fortæl Hans, at du er ankommet.
Optagningsregler 2022 - hent som pdf.
MASTEKRAN:
Reglement - Brugsanvisning - Guldborg Tool. (pdf i nyt vindue)
Det koster 1000 kroner at få sat en båd i vandet og få den hejst på land om efteråret og anbragt på vinterpladsen.

Fra klokken otte om morgenen har Festudvalget ved optagningerne kaffe og morgenbrød parat i klubhuset til en overkommelig pris. Stubbekøbing Maskinværksteds kørende kran henter bådene ved udrustningskajen og kører dem til vinterpladserne.
Bemærk i den forbindelse, at både, der ligger i vandet i Toreby Sejlklub i tidsrummet fra den 15. november til den 1. april skal være kaskoforsikrede, og at de fleste kaskoforsikringer kun dækker skader på både, der står på land i dette tidsrum.
Alle stativer og vogne skal være forsynet med mindst bådens navn. Det samme gælder master i masteskuret. Skriv helst navn, bådnavn og telefonnummer.

Mobirise

Betjeningsvejledning til mastekranen. Hent som pdf

Her finder du os